Cloud Oplossingen

Het huidige IT landschap is flink aan het veranderen en kan veel besparingen opleveren op de vaste kosten, en vaak zelfs op de dagelijkse administratiekosten van uw bedrijf. Een ICT bedrijf kan hiervoor de juiste cloud oplossingen voor het mkb aandragen. Zo zijn er mogelijkheden om uw documentenstroom te digitaliseren zodat nieuwe documenten sneller op de juiste plaats terecht komen dan op papier. Dit bespaart veel tijd en uiteindelijk ook veel geld.

Onze maatwerk oplossingen voor het MKB

De aanpak van De IT Afdeling start heel klein zodat u direct besparingen kunt zien, en stap voor stap uw bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Wij bekijken als ICT specialist per onderdeel welke cloud oplossing het beste bij u past.

Als MKB’er zal u weinig tijd hebben om zich goed te verdiepen in de mogelijkheden van de cloud. Een ICT bedrijf gespecialiseerd in cloud oplossingen biedt daarvoor de uitkomst voor het mkb. Wij specialiseren ons erin om een goede IT oplossing te creëren die niet alleen kostentechnisch interessant is, maar ook volledig op uw bedrijf is toegespitst.

Het kan voor uw bedrijf interessanter zijn om een hybride cloud oplossing in te zetten, omdat u bijvoorbeeld veel buitendienstmedewerkers heeft die lokale software nodig hebben om hun werk te doen. Toch kunt u dan wel profiteren van de besparingen van de cloud, als u deze via een portaal kunt beheren.

Maar ook kan het voor uw bedrijf beter zijn om voor een public cloud of private cloud oplossing te kiezen. Bij De IT Afdeling werken we volledig onafhankelijk waardoor we u op de beste manier kunnen adviseren.

Efficiënter werken in de cloud!

Door ons groot netwerk aan cloud diensten, kunnen wij precies op maat uw IT gaan stroomlijnen en flink kosten besparen op uw huidige IT en digitale bedrijfsprocessen. U houdt meer tijd over om te ondernemen door de ondersteuning van een ICT bedrijf!