Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Collaboration tools

Tegenwoordig zijn er steeds grotere hoeveelheden digitale informatiestromen. Maar hoe kunt u ondanks deze informatiestromen het beste online samenwerken? Daar zijn collaboration tools voor. Er zijn al zeer grote spelers op dit gebied, denk hierbij aan OneDrive, Google Drive en Dropbox. Zij maken het al mogelijk om zelf, zeer nauwkeurig, uw data onder te verdelen zodat alleen de mensen wie toegang nodig hebben, dit ook daadwerkelijk krijgen. Natuurlijk is ieder bedrijf anders en is het instellen van de collaboration tools niet eenvoudig zonder een ICT bedrijf. Om de stromen goed op te zetten is enige expertise benodigd, en dat vindt u bij De IT Afdeling. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met digitaal samenwerken als IT specialist? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Home » Collaboration tools

Online samenwerken met collaboration tools

Het goed laten inrichten van een collaboration tool door een ICT bedrijf kan ervoor zorgen dat uw doorlooptijd zo kort mogelijk wordt gehouden. Een voorbeeld van een goed ingerichte omgeving door onze IT specialisten voor top online samenwerken is als volgt: Zodra de salesafdeling een getekende offerte krijgt, deze zonder veel extra moeite bij de technische afdeling komt zodat zij kunnen beginnen aan de opdracht. Hierdoor krijgt u een snellere afhandeling en is er ten alle tijden duidelijkheid over de afspraken die zijn gemaakt met de klant. Hierdoor voorkomt u onnodige vragen die tijd kosten.

Collaboration tools van De IT Afdeling: Maatwerk oplossingen

In het begin zullen de meeste bedrijven gaan voor de standaard collaboration tools waar geen ICT bedrijf nodig is bij het opzetten ervan. Deze tools voor digitaal samenwerken hebben een relatief simpele opzet van de oplossingen en voldoet in de basis wellicht. Maar als u er echt het meeste uit wilt halen, dan is het verstandig om kritisch te kijken naar alle mogelijke manieren waarop data wordt aangedragen en of dit op een goede manier is verwerkt voor online samenwerkingen. Krijgt u bijvoorbeeld nog wel eens een fax binnen? Dan is het wel zo fijn als deze wordt omgezet in een internetfax zodat deze gelijk aankomt in de mailbox van de juiste persoon of afdeling. Of werkt u bijvoorbeeld nog veel met uitgedraaide versies van documenten en worden deze van afdeling naar afdeling gebracht? Met collaboration tools kunt u deze via een goede bedrijfsscanner inscannen en vervolgens direct in de juiste afdelingsmap plaatsen.

Ongeacht of u op zoek bent naar standaard of maatwerk oplossingen voor collaboration tools en online samenwerken, De IT Afdeling kan u hierin adviseren. Krijg meer grip op uw documentenstroom en bespaar door deze goed in te laten richten door iemand met ervaring. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De IT-Afdeling biedt u gepersonaliseerde backup oplossingen in de cloud. Vanuit de basis zijn onze backup clouds al zeer veilig ingesteld, maar het is ook mogelijk om dit verder te personaliseren. Heeft u specifieke wensen zoals een juridische verplichting tot het langer bewaren van de backup of wilt u de toegang van backups afschermen? Wij kunnen u hierbij onafhankelijk adviseren en natuurlijk ook helpen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het inrichtingen van backups in de cloud met onder andere Microsoft 365, Google Workspace, Network Attached Storage (NAS), werkstation, servers (Windows en Linux) en natuurlijk online bestandopslag zoals dropbox.

Omdat wij volledig platform onafhankelijk werken, kunnen we u op de beste, onafhankelijke, manier adviseren en het product inrichten voor de beste prijs. Ook als u verschillende producten wenst te combineren met specifieke wensen is er altijd een oplossing. Waar andere IT-bedrijven werken met specifieke merken, geven wij u de keuze over alle mogelijkheden, ook als dit op maat moet worden gebouwd. Meer weten over de diensten van De IT-Afdeling? Neem dan contact met ons op om alles te bespreken.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond