Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Hybride Cloud

Hybride cloud oplossingen kunnen voordelig zijn voor kleinere bedrijven. Tot een man of 10 is een 100% cloud oplossing vaak kosten technisch (nog) niet interessant. Wij combineren uw lokale resources samen met cloud oplossingen zodat u profiteert van zoveel mogelijk gemak en besparing van de cloud, en tegelijkertijd uw lokale resources zoveel mogelijk benut waar mogelijk.

Home » Hybrid Cloud

Waarom hybride cloud?

U heeft een man of 3-10 en wilt uw IT zo goed mogelijk inrichten, zonder dat u lokale investeringen de deur uit hoeft te doen. Ook kan het voor sommige sectoren nog een vereiste zijn om bepaalde software lokaal te installeren en gebruiken, omdat deze nog niet cloud geschikt is gemaakt. U deelt uw IT dan zo efficiënt mogelijk in en krijgt u de beste oplossing voor de beste prijs.

Hybrid clouds van De IT Afdeling

Wij adviseren u op ieder onderdeel of een hybride cloud, of lokale oplossing het beste is voor u. Zo kunt u direct besparingen realiseren zonder aan functionaliteit te verliezen. U wilt immers uw bedrijfsvoering niet onderbreken.

Direct jouw hybrid cloud in de lucht!

Wij hebben een platform ontwikkeld om u stap voor stap te begeleiden en over te zetten naar de hybride cloud waar het kan. U hoeft niet groot te investeren in het begin, profiteert direct van besparingen en kan op die manier een hybride cloud oplossing laten inregelen. Omdat een hybride cloud oplossing altijd maatwerk is, wordt dit met een plan over het gewenste tijdsbestek uitgezet voor u.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond