Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Hybride Cloud

Hybride cloud oplossingen kunnen voordelig zijn voor kleinere bedrijven. Tot een man of 10 is een 100% cloud oplossing vaak kosten technisch (nog) niet interessant. Bij De IT Afdeling combineren uw lokale resources samen met cloud oplossingen zodat u profiteert van zoveel mogelijk gemak en besparing van de cloud, en tegelijkertijd uw lokale resources zoveel mogelijk benut waar mogelijk.

Home » Hybrid Cloud

Waarom hybride cloud?

U heeft een man of 3-10 en wilt uw IT zo goed mogelijk inrichten, zonder dat u lokale investeringen de deur uit hoeft te doen. Ook kan het voor sommige sectoren nog een vereiste zijn om bepaalde software lokaal te installeren en gebruiken, omdat deze nog niet cloud geschikt is gemaakt. U laat uw IT dan zo efficiënt mogelijk inrichten door onze IT specialist en u krijgt de beste oplossing voor de beste prijs. Het grote voordeel is dat deze oplossing flexibiliteit biedt. Wij kunnen de cloudomgeving aanpassen als er veranderingen binnen uw bedrijf optreden, of het nou gaat om op- of afschalen van de mogelijkheden. 

Bovendien werken wij als IT specialist altijd met twee doelen: minimale kosten en het optimaal gebruiken van de beschikbare componenten. Door de juiste verhouding van deze factoren kunnen wij zorgen voor de best mogelijke ervaring en een optimale verhouding tussen prijs en prestaties voor uw hybride online omgeving.

De hybrid cloud is ook de juiste keuze als u in uw eigen tempo stap-voor-stap wilt overstappen naar volledig in de cloud werken. Zo komt u erachter wat voor u het beste werkt als het gaat om bedrijfsprocessen, effectiviteit en andere vraagstukken bij het overstappen richting de cloud. Als IT specialist kunnen wij u adviseren hoe u deze overstap het beste kunt maken en op wat voor manier.

Hybrid clouds van De IT Afdeling

Als IT specialist adviseren wij u op ieder onderdeel of een hybride cloud, of lokale oplossing het beste is voor u. Zo kunt u direct besparingen realiseren zonder aan functionaliteit te verliezen. U wilt immers uw bedrijfsvoering niet onderbreken.

Direct uw hybrid cloud in de lucht!

Wij hebben een platform ontwikkeld om u stap voor stap te begeleiden en over te zetten naar de hybride cloud waar het kan. U hoeft niet groot te investeren in het begin, profiteert direct van besparingen en kan op die manier een hybride cloud oplossing laten inregelen. Omdat een hybride cloud oplossing altijd maatwerk is, wordt dit met een plan over het gewenste tijdsbestek uitgezet voor u door een van onze IT specialisten.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond