Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Microsoft 365 voor ZZP'ers

Als ZZP’er kunt u van dezelfde functies gebruik maken als grote bedrijven om uw digitale werk te verbeteren als het gaat om Microsoft 365. E-mail, OneDrive en SharePoint behoren allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt er meteen een goed back-up beleid toegepast om u met een gerust hart te kunnen laten werken. Ondersteuning van een ICT bedrijf kan hierbij wenselijk zijn.

Voor een vast bedrag per maand wordt u door De IT Afdeling volledig ontzorgd op het gebied van Microsoft 365.

Home » Microsoft 365 voor ZZP’ers

Waarom Microsoft 365 voor ZZP’ers?

Als zzp’er heeft u al werk genoeg aan uw eigen opdrachten en wilt u niet het werk van een ICT bedrijf in eigen handen nemen. U wilt zich bijvoorbeeld niet bezig houden met of uw e-mail wel of niet goed aankomt via Microsoft 365. Laat De IT Afdeling het voor u inrichten om overal naadloos toegang te hebben tot uw e-mail en bestanden.

Maatwerk oplossingen van De IT Afdeling

Als ICT specialist denken wij met u mee, om uw e-mail verkeer en uw bestanden gestructureerd in te delen met Microsoft 365 zodat u zo min mogelijk tijd hoeft te spenderen aan het verwerken hiervan. Wij leggen de basis zodat u later ook zonder problemen medewerkers kunt toevoegen zonder alles opnieuw in te richten.

Direct aan de slag met Microsoft 365

Zoekt u een degelijk en creatieve partner voor al uw Microsoft 365 vraagstukken, neem dan contact op met ons ICT bedrijf voor een offerte op maat, of vraag direct een Microsoft 365 contract aan.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond