Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Online backup

Online backups zijn de meest veilige vorm van backup opslag. Met een online backup van een ICT bedrijf heeft u naast een off-site backup ook altijd direct toegang tot uw backup gegevens. U kunt snel een backup terug zetten, zodat bij dataverlies u niet hoeft te wachten totdat uw backup op locatie is gearriveerd. Dit is alleen mogelijk met een online backup. Wilt u gebruik maken van deze cloud oplossing? Neem dan contact op met De IT Afdeling of lees verder!

Home » Online backup

Online backups door De IT Afdeling

Data kan op veel verschillende manieren zijn opgeslagen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen data op uw eigen PC hebben staan, op een netwerkschijf (NAS), op een server of in een cloud opslag zoals OneDrive. Voor alle opslagplaatsen zijn er oplossingen om deze online backups te regelen. Ons ICT bedrijf kan je daarover verder informeren.

Efficiëntere online backups!

Alle online backups met een aanspreekpunt. Niet meer zoeken waar uw backup is, als IT specialist regelen wij alles voor u in en zorgen voor regelmatige controles op correcte werking van uw online backup. Neem daarvoor snel contact op met ons ICT bedrijf en kom erachter wat De IT Afdeling voor uw onderneming kan betekenen.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond