Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Online werkplek

Een online werkplek is een werkplek waar u met een veilige verbinding op werkt. U krijgt toegang tot een volledig beveiligde omgeving waarvan ook een goede backup wordt gemaakt als u kiest voor De IT Afdeling. U kunt vanuit ieder pc of laptop inloggen met een browser. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw apparaat kapot gaat en u niet kunt werken.
Ook kunt u dan een veel lichtere computer of laptop aanschaffen, en dat bespaart meteen kosten op korte, maar ook zeker op lange termijn. Uw online werkplek wordt volledig ingericht zoals u dat wilt door een IT specialist van ons ICT bedrijf.

Home » Online werkplek

De nieuwe werkplek: volledig in de cloud

Een online werkplek is volledig ingericht door ons ICT bedrijf en beschermt in de cloud. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw belangrijke bedrijfsgegevens wel of niet veilig zijn. De gegevens zijn namelijk altijd goed beveiligd. Ook kunt u de online werkplek precies afstemmen qua specificaties op uw werkzaamheden, en deze ook tussentijds aan laten passen door onze IT specialist. Dit geeft een grotere flexibiliteit dan eigen hardware voor uw werkzaamheden aan te schaffen. Een werkplek in een online omgeving geeft dan ook lagere kosten omdat u niet uw eigen hardware hoeft aan te schaffen.

De IT Afdeling: inrichten van jouw online werkplek

Een goede partner voor het inrichten van uw online werkplek is belangrijk, want u wilt de beste prestaties voor de beste prijs. Hier kunnen wij u in adviseren en begeleiden, zodat u voortaan een duidelijk beeld krijgt van uw IT kosten. Bovendien kan ons ICT bedrijf de werkplek helemaal naar wens inrichten. Ook leveren wij uw rand behoeftes binnen de cloud zoals bijvoorbeeld bestandsopslag, of extra rekenkracht voor bijvoorbeeld videorendering en andere zware processen. Naast het inrichten van de plek kunnen wij het ook beheren. Wij verzorgen dan onder andere het maken van backups, het beheer en de beveiliging.

Efficiënter werken in de cloud!

Een online werkplek heeft veel voordelen, en is op lange termijn vrijwel altijd voordeliger dan alles lokaal voor u in te regelen. Daarnaast is een online werkplek ook snel en efficiënt op te schalen naar meerdere medewerkers, of naar zwaardere werkplekken indien u meer rekenkracht nodig heeft. Neem contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen met een specialist van ons ICT bedrijf.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond