Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Online werkplek

Een online werkplek is een werkplek waar u met een veilige verbinding op werkt. U krijgt toegang tot een volledig beveiligde omgeving waarvan ook een goede backup wordt gemaakt. U kunt vanuit ieder pc of laptop inloggen met een browser. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw apparaat kapot gaat, en u niet kunt werken.
Ook kunt u dan een veel lichtere computer of laptop aanschaffen, en dat bespaart meteen kosten op korte, maar ook zeker op lange termijn. Uw online werkplek wordt volledig ingericht zoals u die wilt.

Home » Online werkplek

De nieuwe werkplek: volledig in de cloud

Een online werkplek is volledig ingericht, en beschermt in de cloud. U hoeft zich geen zorgen meer te maken of uw belangrijke bedrijfsgegevens wel veilig zijn. Ook kunt u de online werkplek precies afstemmen qua specificaties op uw werkzaamheden, en deze ook tussentijds aanpassen. Dit geeft een grotere flexibiliteit dan eigen hardware voor uw werkzaamheden aan te schaffen.

De IT Afdeling: inrichten van jouw online werkplek

Een goede partner voor het inrichten van uw online werkplek is belangrijk, want u wilt de beste prestaties voor de beste prijs. Hier kunnen wij u in adviseren en begeleiden, zodat u voortaan een duidelijk beeld krijgt van uw IT kosten. Ook leveren wij uw rand behoeftes binnen de cloud zoals bijvoorbeeld bestandsopslag, of extra rekenkracht voor bijvoorbeeld videorendering. 

Efficiënter werken in de cloud!

Een online werkplek heeft veel voordelen, en is op lange termijn vrijwel altijd voordeliger dan alles lokaal voor u in te regelen. Daarnaast is een online werkplek ook snel en efficiënt op te schalen naar meerdere medewerkers, of naar zwaardere werkplekken indien u meer rekenkracht nodig heeft. Neem contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond