Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Private Cloud

Als u vanwege privacy of andere redenen uw eigen hardware wilt opzetten, of u wilt een server leasen kunt u kiezen voor een Private Cloud oplossing van ons ICT bedrijf. U krijgt volledige Bare Metal toegang tot uw servers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het hardwarematige onderhoud van uw servers. Bij De IT Afdeling hebben we meerdere partners waarbij u uw Private Cloud behoeftes kunt onderbrengen.

Home » Private Cloud

Waarom een private cloud?

Met een Private cloud omgeving heeft u volledige toegang tot de Bare Metal servers. U heeft hiermee zelf alles in de hand hoe u het wilt inrichten, en bent niet aan bepaalde Public Cloud product stacks verbonden. Dit kan een noodzaak zijn vanwege de data die u opslaat, of uw eigen wens om alles tot in de puntjes in te richten zoals u dat wil of dit door onze IT specialist te laten doen. Bovendien zorgt een private cloud dat u niet hoeft te investeren in de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van een IT infrastructuur op eigen locatie. Dat kunt u allemaal aan ons ICT bedrijf overlaten. Zeker naarmate uw bedrijf groeit kunnen de kosten hiervoor al snel oplopen. Het kiezen voor een eigen private cloud zorgt dat u meer overzicht en controle houdt over de kapitaalinvesteringen en blijven de extra bedrijfskosten beperkt. 

Een andere reden om voor een eigen cloud te kiezen is dat u niet naar een gedeelde en vaak overboekte server overstapt. Dit maakt dat uw gegevens veiliger zijn en u beschikt altijd over de benodigde resources. Ook zorgt het voor een hogere mate van betrouwbaarheid en daardoor een betere continuïteit. 

Private cloud ontworpen door De IT Afdeling

Wenst u een private cloud op te zetten? Dan kunnen wij u als ICT bedrijf helpen door de juiste partner te kiezen, die de Service Level Agreements aanbiedt zoals u die wilt hebben. U heeft ruime keuze in support levels en locaties om uw Private Cloud volledig op uw wensen in te richten.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond