Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Private Cloud

Als u vanwege privacy of andere redenen uw eigen hardware wilt opzetten, of u wilt server leasen kunt u kiezen voor een Private Cloud oplossing. U krijgt volledige Bare Metal toegang tot uw servers zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het hardwarematige onderhoud van uw servers. Bij De IT Afdeling hebben we meerdere partners waarbij u uw Private Cloud behoeftes kunt onderbrengen.

Home » Private Cloud

Waarom een private cloud?

Met een Private cloud omgeving heeft u volledige toegang tot de Bare Metal servers. U heeft hiermee zelf alles in de hand hoe u het wilt inrichten, en bent niet aan bepaalde Public Cloud product stacks verbonden. Dit kan een noodzaak zijn vanwege de data die u opslaat, of uw eigen wens om alles tot in de puntjes in te richten zoals u dat wil of dit door onze IT specialist te laten doen. Bovendien zorgt een private cloud dat u niet hoeft te investeren in de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van een IT infrastructuur op eigen locatie. Zeker naarmate uw bedrijf groeit kunnen de kosten hiervoor al snel oplopen. Het kiezen voor een eigen private cloud zorgt dat u meer overzicht en controle houdt over de kapitaalinvesteringen en blijven de extra bedrijfskosten beperkt. 

Een andere reden om voor een eigen cloud te kiezen is dat u niet naar een gedeelde en vaak overboekte server overstapt. Dit maakt dat uw gegevens veiliger zijn en u beschikt altijd over de benodigde resources. Ook zorgt het voor een hogere mate van betrouwbaarheid en daardoor een betere continuïteit. 

Private cloud ontworpen door De IT Afdeling

Wenst u een private cloud op te zetten? Dan kunnen wij u helpen door de juiste partner te kiezen, die de Service Level Agreements aanbiedt zoals u die wilt hebben. U heeft ruime keuze in support levels en locaties om uw Private Cloud volledig op uw wensen in te richten.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond