Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Public Cloud

De Public Cloud is de meest gangbare vorm van Cloud diensten. U kunt razendsnel instappen, opschalen en afschalen zoals u dat wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over hardware of software onderhoud behalve uw Line of Business applicaties. U kunt ook vrij kiezen waar u uw Cloud Diensten gaat onderbrengen. Zo hebben wij de mogelijk om uw IT zaken onder te brengen bij Microsoft, Google, Amazon en binnenkort zelfs Alibaba cloud.

Home » Public Cloud

Waarom een public cloud?

De voordelen van een Public Cloud oplossing is dat dit volledig flexibel kan worden ingericht. U kunt zelf kiezen hoeveel u voor langere periode vastlegt. Zo kunt u ervoor kiezen om uw servers met korting vast te leggen, en uw gebruikers desktops flexibel te houden, zodat u flink kunt besparen door flexibel op en af te schalen.

Cloudinrichting door De IT Afdeling

De Public Cloud is waar u de meeste flexibiliteit heeft om kosten te besparen. Door slim in te kopen met voldoende ruimte voor flexibiliteit zorgt voor een meer efficiente inrichting van uw IT behoeftes. Afhankelijk van uw behoeftes kan een Multi-Cloud oplossing voor u misschien beter uitvallen dan alles bij 1 partij onder te brengen. Wij kunnen u helpen om dit in kaart te brengen zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Direct aan de slag!

Met een Public cloud oplossing kunt u snel migreren, en direct een kostenbesparing realiseren. Door ons slimme stap voor stap migratie proces hoeft u geen grote investeringen te doen. U kunt direct beginnen en opschalen wanneer nodig. Neem contact op voor een offerte op maat.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond