IT Limburg oplossingen

Op zoek naar een ICT partner voor IT Limburg? De IT Afdeling is het IT bedrijf die u kan helpen op het gebied van IT en ICT. Alles weten over de IT diensten die wij als ICT bedrijf in Limburg bieden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Onze diensten met IT Limburg

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Limburg.

Diensten die wij vaak uitvoeren hebben te maken met migratie naar Microsoft 365 en diverse cloud oplossingen. Vele factoren in de IT en ICT wereld veranderen regelmatig. Door te werken met cloud oplossingen kunt u veel besparen op vaste IT kosten van uw onderneming. Als IT specialist in het zuiden van Nederland kunnen wij voor uw onderneming de ideale IT of ICT oplossing creëren wat compleet maatwerk is maar toch kostentechnisch zeer interessant.

Door middel van een cloud management portaal kunnen wij een goed overzicht bieden en weet u zeker dat de endpoint security is zoals deze moet zijn. Dankzij deze uitstekende beveiliging bent u beter beschermd tegen datalekken maar ook tegen virussen en malware. Als u kiest voor De IT Afdeling als uw ICT partner in Limburg, dan bieden wij regelmatig een advies met adviezen op het gebied van de beveiliging van uw IT. Wij zijn pro-actief bezig uw bedrijf en de IT en ICT onderdelen te verbeteren en versterken. U kunt aan de hand van onze adviezen zelf keuzes maken waarna wij aan de slag gaan.

Heeft u vaak moeite met het bedenken en onthouden van zeer veilige wachtwoorden? Als ICT bedrijf kunnen wij u ook helpen met het gebruik van wachtwoordmanagers. Zo slaat u al uw wachtwoorden op een veilige manier op waar alleen u bij kunt. Wij kunnen helpen met het instellen van de password manager en kunnen u ook adviseren over het gebruik. Meer weten over een van onze IT Limburg diensten? Neem dan direct contact met ons op.

IT Limburg verzorgt thin clients

Bent u op zoek naar kosten- of energiebesparende mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u ook zeker eens kijken naar uw IT en ICT. Als u gebruik maakt van remote desktops of hier in de toekomst gebruik van wilt maken, kunt u de grote computers en veeleisende laptops de deur uit doen. Omdat het werk wordt gedaan op een remote server kunt u ook gebruik maken van thin clients. Deze kleine computers met een laag energieverbruik en niet al te gekke hardware zijn ideaal als u online werkt en kunnen ons ICT bedrijf worden opgezet.

Doordat ze wat lichtere hardware hebben en het werk op een remote server doen, gaan de thin clients langer mee en zijn ze energiezuiniger dan ‘normale’ laptops en computers. Niet alleen zijn de aanschafkosten een stuk lager maar ook op jaarbasis kunt u veel stroom besparen door het gebruik van laptops. Een ander voordeel is dat de thin clients weinig onderhoud vragen waardoor u kunt besparen op onderhoudskosten. Bij De IT Limburg Afdeling kunt u terecht voor thin clients. Ook als u nog vragen heeft over het gebruik van deze apparaten op uw IT of ICT afdeling.

De IT Afdeling: ICT oplossingen Limburg

Als trots Limburgs IT bedrijf hebben wij al vele ondernemers in onze prachtige provincie geholpen met IT en ICT beheer. Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons ICT bedrijf op om de mogelijkheden te bespreken.
Wij zijn ook actief in RoermondSittardVenlo en Weert!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.