Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Thin Clients

Maakt u gebruik van een RDS oplossing of (wilt u in de toekomst) een Cloud desktop oplossing, dan kunt u ook gebruik maken van Thin Clients op uw kantoor, in plaats van volledig uitgeruste desktop PC’s. Thin Clients gaan langer mee dan reguliere PC’s omdat al het werk wordt uitgevoerd op een remote server. Naast het langer mee gaan, gebruiken Thin Clients ook vele malen minder stroom dan reguliere PC’s. Zo kunt u op een kantoor van 10 man al gauw 600W per werkuur besparen, omdat Thin Clients vaak 50-60W minder verbruiken. Op jaarbasis bespaart u dan flink op uw stroomkosten, en ook op uw airco kosten. Ons ICT bedrijf kan zo’n systeem met zuinige computers voor u instellen. Meer informatie over thin clients en de mogelijkheden bij De IT Afdeling? Lees snel verder.

Home » Thin Clients

De voordelen van thin client

Thin Clients zijn kleiner, zuiniger en gaan langer mee. Deze eigenschappen samen zorgen voor een zeer aantrekkelijke oplossing. Ook hebben zij een OS (Operating System, zoals Windos) welke niet (veel) hoeft te worden onderhouden of geüpdatet. Dit zorgt voor minder kosten binnen uw IT afdeling. Ook zijn de Thin Clients mooier weg te werken op kantoor, wat zorgt voor een meer professionele en rustige uitstraling. Een specialist van ons ICT bedrijf kan u hierbij helpen.

Thin clients De IT Afdeling: Goedkoop op lange termijn

Er zijn vele soorten Thin Clients, en iedere soort heeft voor en nadelen. Zo kunt u kiezen voor een Thin Client van een OEM, met daarop Windows 10 Internet of Things. Andere Thin Client leveranciers hebben gekozen voor een Linux oplossing, hetgeen zorgt voor minder licentie kosten op lange termijn. Afhankelijk van uw lokale IT behoeftes kunnen verschillende Thin Clients voor u geschikt zijn, welke dat zijn en hoe dat het beste aansluit op uw bedrijfsvoering kunt u nagaan bij ons ICT bedrijf. De IT-Afdeling zorgt voor een goed advies en goede testomgeving om te zien welke keuze het beste bij u past.

Direct thin clients kopen

Wilt u een uitgebreid advies om de juiste Thin Client oplossingen voor uw bedrijf en software behoeftes te kiezen, neem dan contact met ons ICT bedrijf op voor een offerte op maat.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond