Thin Clients

Thin Clients zijn kleiner, zuiniger en gaan langer mee. Deze eigenschappen samen zorgen voor een zeer aantrekkelijke oplossing. Ook hebben zij een OS welke niet hoeft te worden onderhouden of geüpdatet. Dit zorgt voor minder kosten binnen uw IT afdeling. Een specialist van ons ICT bedrijf kan u hierbij helpen wanneer u kiest voor een thin client kopen.

De voordelen van thin client

Thin clients De IT Afdeling: Goedkoop op lange termijn

Maakt u gebruik van een RDS oplossing of (wilt u in de toekomst) een Cloud desktop oplossing, dan kunt u ook een thin client kopen om hiervan gebruik te maken op uw kantoor, in plaats van volledig uitgeruste desktop PC’s. Thin Clients gaan langer mee dan reguliere PC’s omdat al het werk wordt uitgevoerd op een remote server. Naast het langer mee gaan, gebruiken Thin Clients ook vele malen minder stroom dan reguliere PC’s. Zo kunt u op een kantoor van 10 man al gauw 600W per werkuur besparen, omdat Thin Clients vaak 50-60W minder verbruiken. Op jaarbasis bespaart u dan flink op uw stroomkosten, en ook op uw airco kosten. Ook zijn de Thin Clients mooier weg te werken op kantoor, wat zorgt voor een meer professionele en rustige uitstraling.

Er zijn vele soorten Thin Clients, en iedere soort heeft voor en nadelen. Zo kunt u kiezen voor een Thin Client van een OEM, met daarop Windows 10 Internet of Things. Andere Thin Client leveranciers hebben gekozen voor een Linux oplossing, hetgeen zorgt voor minder licentie kosten op lange termijn. Afhankelijk van uw lokale IT behoeftes kunnen verschillende Thin Clients voor u geschikt zijn, welke dat zijn en hoe dat het beste aansluit op uw bedrijfsvoering kunt u nagaan bij ons ICT bedrijf. De IT-Afdeling zorgt voor een goed advies en goede testomgeving om te zien welke keuze het beste bij u past.

Direct een thin client kopen

Wilt u een uitgebreid advies om de juiste Thin Client oplossingen voor uw bedrijf en software behoeftes te kiezen, neem dan contact met ons ICT bedrijf op voor een offerte op maat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.