Gebroek 68, 6043 GS Roermond

IT oplossingen Venlo

Voor IT oplossingen in Venlo bent u aan het juiste adres bij De IT Afdeling. Wij helpen zowel MKB als ZZP’ers met het beheren en opzetten van ICT. Denk hierbij aan oplossingen  van ons ICT bedrijf voor Microsoft 365, collaboration tools, cloud oplossingen en thin clients. Alles over onze IT oplossingen in Venlo leest u hieronder.

Home » IT Oplossing Venlo

Onze diensten

De IT Afdeling is er voor uw IT oplossingen in Venlo. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan IT diensten voor MKB en ZZP’ers in de omgeving van Venlo en Limburg. Zo kunnen wij helpen met de migratie en het opzetten van Microsoft 365 maar ook met het opzetten van andere cloud oplossingen. Het is kostbaar, zeker voor kleinere bedrijven, om een eigen IT afdeling te hebben en deze ook te onderhouden. Laat uw ICT oplossing in Venlo dan ook over aan een expert zoals De IT Afdeling. Wij bieden maatwerk oplossingen tegen scherpe tarieven.

 Enkele voorbeelden van de diensten die ons ICT bedrijf biedt zijn endpoint security, hybrid cloud, collaboration tools, online werkplekken, cloud backups en wachtwoordmanagers. Ook kunt u bij ons terecht voor thin clients.

Gebruik van thin clients

Met behulp van thin clients als IT oplossing in Venlo kunt u gebruik maken van remote desktops. Een thin client is een mini computer waarop de processen niet worden uitgevoerd maar op een externe server wat door een ICT bedrijf opgezet kan worden. Hierdoor gaan deze kleine computers langer mee dan normale computers of laptops én kunt u kosten besparen. Dit gebeurt op twee vlakken. Het eerste vlak zijn de stroomkosten. Omdat de processen niet op de thin client worden gedraaid, verbruiken deze minder stroom. Zeker op jaarbasis kan dit flink schelen. Een ander punt waar u op kunt besparen is het onderhoud van de thin clients. Het besturingssysteem dat hierop staat vraagt minder onderhoud en updates. Doordat er minder onderhoud hoeft te worden gepleegd en minder updates hoeven worden verwerkt, bespaart u onderhoudskosten. Wilt u thin clients als ICT oplossing in Venlo gebruiken? Neem dan contact op met De IT Afdeling.

De IT Afdeling: ICT oplossingen Venlo

De IT Afdeling is de betrouwbare partner voor ICT oplossingen in Venlo voor zowel MKB als ZZP’ers. Wij bieden een breed scala aan IT oplossingen. Zo kunnen wij u altijd helpen en verder helpen op het gebied van ICT. Meer weten of vragen over een van de diensten? Neem dan contact met ons ICT bedrijf op!