IT Roermond oplossingen

Voor IT oplossingen in Roermond, bent u aan het juiste adres bij De IT Afdeling. Wij kunnen zowel MKB als ZZP’ers helpen met hun ICT beheer. Denk hierbij aan Microsoft 365, online bestanden delen, cloud oplossingen, online werkplekken en nog veel meer. Meer over onze oplossingen voor ICT en IT Roermond leest u hieronder.

De diensten met IT Roermond

Zoals gezegd is De IT Afdeling uw plek voor ICT oplossingen in Roermond en omgeving.

De diensten die wij veel uitvoeren zijn de migratie naar Microsoft 365 voor bedrijven, zowel MKB als ZZP’ers. Maar wij bieden als ICT bedrijf ook diverse cloud oplossingen voor MKB. Omdat het IT landschap constant aan het veranderen en met onze cloud oplossingen kunt u veel besparen op de vaste IT kosten. Wij kunnen voor u de ideale IT oplossing creëren die zowel kostentechnisch interessant is als compleet maatwerk is voor uw onderneming in Roermond of omgeving.

Om uw systemen goed te beveiligen biedt een cloud management portaal een goed overzicht en bent u verzekerd dat uw endpoint security op orde is. Met een goede beveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijf is beschermd tegen datalekken maar ook tegen virussen en dergelijke problemen. Kiest u voor beveiliging voor uw IT oplossingen in Roermond door De IT Afdeling? Dan krijgt u regelmatig een rapport met adviezen op het gebied van beveiligingsmaatregelen zodat er pro-actief kan worden ingespeeld. Vervolgens geeft u aan wat voor u van toepassing is en wij regelen het voor u.

Een ander soort beveiliging wat ons ICT bedrijf voor u kan doen, is het instellen en adviseren omtrent wachtwoordmanagers. Hierdoor heeft u altijd toegang tot uw wachtwoorden. Met behulp van een password manager gebruikt u voortaan alleen nog maar sterke wachtwoorden die niet te achterhalen zijn. Voor al uw ICT oplossingen in Roermond of omgeving bent u aan het juiste adres bij De IT Afdeling.

Gebruik van thin clients

Gebruikt u remote desktops of wilt u hier in de toekomst gebruik van maken? Dan is het ook mogelijk om thin clients te gebruiken op uw kantoor die ingesteld zijn door een professioneel ICT bedrijf, in plaats van complete computers of laptops. Doordat het werk allemaal wordt uitgevoerd op een remote server, gaan thin clients doorgaans langer mee dan normale computers.

Bovendien gebruiken ze ook een stuk minder stroom. Over een heel jaar kan dit serieuze besparing opleveren op jaarbasis. Omdat het besturingssysteem niet vaak hoeft te worden onderhouden of ge-update, zorgt dit voor minder kosten binnen uw IT oplossing in Roermond. Bij De IT Roermond Afdeling kunt u terecht voor thin clients voor uw onderneming.

De IT Afdeling: ICT oplossingen Roermond

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw ICT beheer of IT oplossingen Roermond? Dan bent u op de juiste plek bij De IT Afdeling. Ons ruime aanbod aan IT diensten zorgt dat wij u volledig van dienst kunnen zijn. Wilt u meer weten over onze (maatwerk) diensten en oplossing voor uw IT Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op met ons ICT bedrijf.
Wij zijn ook werkzaam in LimburgSittardVenlo en Weert!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.