Gebroek 68, 6043 GS Roermond

Endpoint Security

Uw systemen goed beveiligen kan op verschillende manieren. Een cloud management portaal tot al uw apparaten geeft een goed overzicht, en u kunt vanuit hier ook al uw apparaten tegelijk beheren. Zo weet u zeker dat al uw endpoint up-to-date zijn met uw nieuwe instellingen.

Home » (Mobile) Endpoint Security

Waarom endpoint security

Staat u toe dat medewerkers een USB-stick in de computer kunnen insteken? En wat gebeurd er dan als hierop een virus staat, of hiermee toegang wordt verschaft tot uw klantdata? Een goed beveiligd systeem is belangrijk om uw klanten tegen een datalek te beschermen, alsmede de IT kosten in de hand te houden omdat u niet meer voor verrassingen komt te staan.

Endpoint security door De IT Afdeling

Wij geven u regelmatig een rapport met daarin geadviseerde beveiligingsmaatregelen, zodat er pro-actief kan worden ingesprongen op veranderingen op Juridisch en IT vlak. U geeft aan welke maatregelen voor u van toepassing zijn, en wij regelen het dan voor u in. Wij kunnen u toegang geven tot verschillende cloud management portalen zoals bijvoorbeeld van Bitdefender endpoint security, Kaspersky cloud security of Eset security.

Direct jouw endpoints beveiligen!

Binnen 24 uur kunt u al gebruik maken van een cloud management portaal, om al uw apparaten direct goed te beveiligen. U kunt direct onze standaard ingestelde maatregelen overnemen zodat u met een gerust hart hier verder aan kunt werken.

Contact

Gebroek 68, 6043 GS Roermond