IT Sittard oplossingen

IT oplossingen in Sittard nodig? Kies dan voor De IT Afdeling. Wij bieden hulp aan het MKB en ZZP’ers. Verschillende diensten die ons ICT bedrijf biedt zijn Microsoft 365, cloud oplossingen, online samenwerken en thin clients. Meer over de oplossingen voor ICT en IT Sittard van De IT afdeling, leest u hieronder. Of neem direct contact met ons op.

IT Sittard diensten

Zoals gezegd is De IT Afdeling uw plek voor ICT oplossingen in Sittard en omgeving.

Wij zijn er voor al uw IT oplossingen in Sittard. Voor MKB en ZZP’ers bieden wij vele diverse diensten. Zo kan ons ICT bedrijf helpen met de migratie en het opzetten van Microsoft 365. Of denk aan het opzetten en onderhouden van andere cloud oplossingen zoals online samenwerken en cloud backups.

Voor kleinere bedrijven is het onhaalbaar om zelf een IT Sittard afdeling te hebben en te onderhouden. Het is daarom verstandig om het uit te besteden aan de specialisten van De IT Afdeling. Tegen scherpe tarieven kunnen wij maatwerk ICT oplossingen aanbieden in Sittard die op uw wensen zijn afgestemd.

Gebruik van thin clients

Thin clients zijn de ideale IT oplossing in Sittard als u gebruik maakt of wilt maken van remote desktops. Een thin client is eigen een kleine computer waarbij het harde werk niet op de computer wordt gedaan maar op een externe server. Dit zorgt ervoor dat de thin clients langer meegaan dan de standaard computers en laptops.

Daarnaast biedt het ook kostenbesparing op de lange termijn wanneer u een dergelijk systeem laat inrichten door een ICT bedrijf. Ten eerste komt dit doordat thin clients minder stroom verbruiken dan de standaard computers. Dus het is ook zo; hoe meer computers u vervangt door thin clients, hoe meer u bespaart op de stroomkosten. Bovendien geven ze ook minder warmte af waardoor er ook minder kosten voor airco nodig zijn.

Een ander deel waarmee u kosten bespaart zijn de onderhoudskosten. Het besturingssysteem van thin clients heeft minder onderhoud en updates nodig dan de standaard computers. Er is dus minder werk nodig. Het is dus de ideale oplossing met IT Sittard als u uw computers en/of laptops grotendeels wilt vervangen door een duurzamer alternatief.

De IT Afdeling: oplossingen voor ICT en IT Sittard

Voor een betrouwbare partner in ICT oplossingen in Sittard, bent u aan het juiste adres bij De IT Afdeling, voor zowel MKB als ZZP’ers. Wij bieden een wijd scala aan IT oplossingen, zowel standaard oplossingen als maatwerk. Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met IT oplossingen? Neem dan contact met ons ICT bedrijf op en stel al uw vragen over IT oplossingen in Sittard en omgeving.
Wij kunnen u ook van dienst zijn met ICT en IT in LimburgRoermondVenlo en Weert!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.