Custom IT Solutions

Pas beschikbare IT-oplossingen perfect aan uw zakelijke behoeften aan, van wachtwoordbeheer en Endpoint Security tot Microsoft 365.

IT-oplossingen op maat nodig?

Geef ons details over uw bedrijf en wij zullen u adviseren over oplossingen die perfect bij uw zakelijke behoeften passen.

Pas je aan en bloei op

Vele factoren in de IT en ICT wereld veranderen regelmatig. Door te werken met cloud oplossingen kunt u veel besparen op vaste IT kosten van uw onderneming.

Hybride Cloud

Hybride cloud oplossingen kunnen voordelig zijn voor kleinere bedrijven. Tot een man of 10 is een 100% cloud oplossing van een ICT bedrijf vaak kosten technisch niet interessant.

Leer meer

Cloud Oplossingen

Het huidige IT landschap is flink aan het veranderen en kan veel besparingen opleveren op de vaste kosten, en vaak zelfs op de dagelijkse administratiekosten van uw bedrijf.

Leer meer

Endpoint Security

Uw IT systemen goed beveiligen kan op verschillende manieren. Een cloud management portaal tot al uw apparaten geeft een goed overzicht, en u kunt al uw apparaten beheren.

Leer meer

Microsoft 365

Kantoormedewerkers werken het meest efficiƫnt en veiligst als zij altijd een up-to-date office pakket hebben waarmee zij kunnen werken. Microsoft 365 heeft een breed scala aan pakketten.

Leer meer

Thin Clients

Er zijn vele soorten Thin Clients, en iedere soort heeft voor en nadelen. Zo kunt u kiezen voor een Thin Client van een OEM, met daarop Windows 10 Internet of Things.

Leer meer

Password Manager

Een password manager zorgt ervoor dat u op al uw accounts een volledig uniek en sterk wachtwoord aanmaakt. Er zijn hier verschillende opties voor afhankelijk van uw wensen.

Leer meer