Get IT done

 

Voor de klein zakelijk gebruiker hebben wij pakketten met vaste tarieven voor alle algemene IT zaken. 

U ontvangt een Microsoft 365 Office pakket, Back-up op e-mail, OneDrive en SharePoint , onderhoud op uw vaste PC of laptop, Webhosting en een beveiligingspakket met Anti-virus, Anti-Malware en Firewall.

Al deze diensten worden steeds gemonitord en ge-update door De IT-afdeling.

Deze pakketten zijn geschikt tot en met 5 medewerkers en kunnen zowel jaarlijks of maandelijks worden betaald. Deze kunnen ook worden uitgebreid afhankelijk van uw persoonlijke wensen. 

Heeft u een webshop en wilt u een snellere website, of werkt u veel met verschillende apparaten dan kan dit los worden bijgevoegd aan uw basispakket.

Basispakket

1-5 medewerker(s)

*€63,- maandelijks gefactureerd

59,-
  1. Volledig computerbeheer
  2. Microsoft 365 Business Basic
  3. 20GB webhosting met .nl domein
  4. Back-up van data, mail en website
Popup Image

Vragen?

Heeft u vragen over een specifiek onderdeel, of wilt u advies welke combinatie het beste bij u past, neem dan gerust contact op met De IT-afdeling op onderstaande telefoonnummer of met het contactformulier aan de rechterkant.

Wij nemen binnen 2 werkuren met u contact op om uw vraag te beantwoorden.

Telefoonnummer: 0475202116

Hybride cloud oplossingen kunnen voordelig zijn voor kleinere bedrijven. Tot een man of 10 is een 100% cloud oplossing van een ICT bedrijf vaak kosten technisch niet interessant.

Het huidige IT landschap is flink aan het veranderen en kan veel besparingen opleveren op de vaste kosten, en vaak zelfs op de dagelijkse administratiekosten van uw bedrijf.

Uw IT systemen goed beveiligen kan op verschillende manieren. Een cloud management portaal tot al uw apparaten geeft een goed overzicht, en u kunt al uw apparaten beheren.

Kantoormedewerkers werken het meest efficiënt en veiligst als zij altijd een up-to-date office pakket hebben waarmee zij kunnen werken. Microsoft 365 heeft een breed scala aan pakketten.

Er zijn vele soorten Thin Clients, en iedere soort heeft voor en nadelen. Zo kunt u kiezen voor een Thin Client van een OEM, met daarop Windows 10 Internet of Things.

Een password manager zorgt ervoor dat u op al uw accounts een volledig uniek en sterk wachtwoord aanmaakt. Er zijn hier verschillende opties voor afhankelijk van uw wensen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.