Azure Virtual Desktop Sittard

Wilt u uw bedrijf toekomstbestendig maken met Windows Azure Virtual Desktop van Microsoft? Dit kunnen wij voor uw bedrijf opzetten. We stellen u hiermee in staat om met de tijd mee te gaan en locatie-onafhankelijk te kunnen werken vanuit de cloud. Dit gaat zonder fysieke computer die u mee hoeft te nemen vanaf de zaak, maar u hebt wel alle applicaties van uw bedrijf ter beschikking.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Sittard.

Er wordt dus een computer naar de cloud geupload die u vanaf iedere plek kunt bereiken via een internetverbinding. Zo kan uw personeel dus vanaf thuis of vanaf een klant aan uw projecten verder werken met de geavanceerde applicaties van uw bedrijf. Wij kunnen dit opzetten en beveiligen. Dat laatste doen we via Windows Patch Management Software in Sittard. Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? Lees dan verder of neem contact op!

Welke toepassingen kent AVD voor uw bedrijf in Sittard?

Voor veel verschillende bedrijven in Sittard is wel een toepassing voor Azure Virtual Desktop te bedenken. Veel verschillende bedrijven hebben namelijk baat bij de mogelijkheid om een computer op de cloud te zetten. Zo zijn bepaalde bestanden en applicaties vanaf iedere locatie toegankelijk. Daarbij hoeft u alleen Azure Virtual Desktop te openen en zit u niet langer met een zware applicatie die veel opslagruimte en werkgeheugen van iedere computer bij u op de zaak eist, u heeft immers de desktopomgeving of losse applicatie naar de cloud verplaatst. Het enige wat u nodig hebt voor een werkbaar programma is een stabiele internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat u vanuit de cloud de optimale beleving krijgt van Windows 10 of 11 via Windows 365.

Hoe zit het met de beveiliging via Microsoft?

Een IT systeem moet uiteraard goed beveiligd zijn. Er zijn echter veel mensen die vraagtekens zetten bij de beveiliging bij Microsoft Azure Virtual Desktop vanuit Sittard. Dat heeft vooral met het werken vanuit de cloud te maken. Dat is echter niet nodig. Wij zetten namelijk een afgeschermde omgeving op waar alleen u en uw werknemers kunnen komen zodat vreemdelingen buiten blijven. Daarbij dragen we ook zorg voor het constant up-to-date zijn van het systeem zodat de beveiliging ook niet verouderd raakt.

Blijf bij de tijd met met Windows Patch Management software

Het is dus belangrijk dat uw systeem altijd up-to-date is om de beveiliging goed te houden. Door alle updates meteen door te voeren raakt uw systeem niet verouderd en bent u dus altijd volledig up to date met uw IT infrastructuur in Sittard. Hiervoor is er Windows Patch Management. Deze applicatie kunnen we voor u integreren. Dit programma zoekt patches en installeert deze direct waardoor u altijd bij bent met de laatste updates.

Laat Azure Virtual Desktop in Sittard integreren door De IT Afdeling!

Dat de toekomst voornamelijk veel werken vanuit de cloud gaat betekenen wordt ondertussen steeds duidelijker. AVD is een toepassing die precies hier heel goed voor werkt, zeker in combinatie met Windows Patch Management. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden voor locatie onafhankelijk werken voor uw bedrijf en IT infrastructuur? Informeer dan bij ons! We zijn actief in heel Limburg, dus ook in RoermondWeert en Venlo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.