Azure Virtual Desktop Weert

Klaar voor de toekomst door Windows Azure Virtual Desktop (AVD) van Microsoft voor uw bedrijf in Weert te integreren? Dit stelt u in staat om niet alleen locatie-onafhankelijk te werken vanuit de cloud, maar met alle applicaties die uw bedrijf ter beschikking heeft. U upload dus de complete desktop omgeving naar de cloud en laat uw werknemers vanuit daar werken aan hun projecten. Zo kan men bijvoorbeeld ook bij geavanceerde applicaties vanuit huis of wanneer zij bij een klant aan het werk zijn.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Weert.

Locatie is geen probleem meer met Azure Virtual Desktop. Deze toepassing kan De IT Afdeling opzetten voor uw bedrijf. Daarbij kunnen wij ook zorgen voor een optimale beveiliging van dit systeem via Windows Patch Management Software in Weert. Lees verder over de mogelijkheden en toepassingen van deze tools!

Toepassingen AVD voor uw bedrijf in Weert

Azure Virtual Desktop is een goede toepassing voor alle soorten bedrijven van iedere grootte. Voor vrijwel ieder bedrijf is er wel een reden te bedenken om vanaf de cloud bij bestanden te kunnen komen. Zo kunnen wij een volledige desktop uploaden naar de cloud, maar is het ook goed mogelijk om alleen bepaalde applicaties naar de cloud te verplaatsen met AVD. Heel handig wanneer u met dure software zit of een programma dat zwaar op het werkgeheugen van een computer rust. Vanuit de cloud heeft u daar geen last van. Het enige wat nodig is, is een stabiele internetverbinding. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat u hierbij de volledige Windows 10 of 11-ervaring krijgt via Windows 365. Zo leent Windows Azure Virtual Desktop van Microsoft zich uitstekend voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen moderniseren.

De beveiliging met Microsoft van uw systeem in Weert

Er ligt altijd een beetje een taboe op werken vanuit de cloud. Er worden vaak vragen gesteld bij de beveiliging van dit systeem. Wij begrijpen die zorgen en kunnen u ook gelijk op het hart drukken dat dit met Azure Virtual Desktop goed zit. Wij zorgen namelijk dat uw cloudomgeving op een veilige afgeschermde plek terecht komt waar alleen uw werknemers erbij kunnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw Windows systemen altijd up-to-date zijn voor nog betere beveiliging.

Altijd up-to-date met Windows Patch Management software

Een belangrijke voorwaarde voor goede beveiliging is dat uw systemen altijd up to date zijn. Deze updates kunt u natuurlijk zelf opzoeken en vervolgens overal installeren, maar dit kunt u ook gewoon laten opzoeken om de gevonden patches en updates meteen door te voeren via uw IT infrastructuur in Weert. Daarvoor is Windows Patch Management en dit kunnen we voor u integreren. Zo bent u altijd helemaal bij met de laatste updates van Windows.

Laat Azure Virtual Desktop integreren door De IT Afdeling in Weert

De toekomst is vanuit de cloud, dat is ondertussen wel duidelijk. AVD is één van de toepassingen die het goed doet op dat gebied, net als Windows Patch Management. Wilt u ook de mogelijkheid om locatie-onafhankelijk werken te laten integreren in uw huidige IT infrastructuur of bent u op zoek naar maatwerk IT oplossingen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij De IT Afdeling! Verder zijn we actief in de gehele omgeving. Denk aan LimburgRoermondSittard en Venlo.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.