Azure Virtual Desktop Venlo

De volgende stap zetten door bij uw bedrijf in Venlo Azure Virtual Desktop (AVD) van Microsoft te integreren? Met deze toepassing kunt u de desktopomgeving van uw computers verplaatsen naar de cloud. Daardoor maakt het dus niet meer uit waar de computer zich bevindt. Vanaf ieder apparaat met een internetverbinding kunt u overal bij in deze omgeving. Daardoor is het veel gemakkelijker om op afstand bij bedrijfsapplicaties te komen. De IT Afdeling biedt deze oplossing voor uw bedrijf in Venlo aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van Azure Virtual Desktop en Windows Patch Management? Lees dan verder!

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Venlo.

Welke toepassingen zijn er voor Azure Virtual Desktop in Venlo?

Speciaal voor bedrijfstoepassingen heeft Windows Azure Virtual Desktop ontwikkeld. Zo kunnen leden van een team namelijk bij een centrale plek in de cloud die ze altijd kunnen bereiken voor hun werkzaamheden. Dit kan toegepast worden in de vorm van desktop visualisatie. Zo kan de gehele desktop omgeving vanuit de cloud worden geladen, maar dit is ook toe te passen voor bijvoorbeeld alleen specifieke applicaties. Via deze toepassingen wordt werken op afstand een stuk gemakkelijker. Daarbij kan dit systeem ook toegang bieden tot Windows 365. Hierdoor krijgt u de volledige Windows 10- of 11-ervaring vanaf een computer op afstand. Dit is toe te passen voor alle bedrijven van elke omvang in de regio Venlo. Daarom is deze toepassing populair geworden voor allerlei soorten bedrijven die hun IT-infrastructuur willen moderniseren.

Hoe zit het met de beveiliging van dit systeem?

Met Windows Virtual Desktop in Venlo kunt u bij de desktopomgeving van uw computer komen die u heeft geüpload vanuit de cloud. De cloud is een bijzonder veilige omgeving voor zulke data. Tegenwoordig is de cloud een van de veiligste omgevingen wanneer u met een betrouwbare partij in zee gaat voor deze oplossingen. Zo hosten wij onze eigen servers en zorgen we ervoor dat uw cloud toepassing altijd in de lucht is en dat deze optimaal beveiligd wordt. Daarbij kunnen we er ook voor zorgen dat de Windows omgeving altijd optimaal beveiligd is.

Veilig in Venlo dankzij Windows Patch Management Software

Een belangrijke voorwaarde voor goede beveiliging is dat alles up to date is. Daarvoor bestaat Windows Patch Management. Een patch is als het ware een kleine update aan het systeem. Vaak ontwikkeld om bugs of kleine fouten in de beveiliging eruit te halen. Met Windows Patch Management Software bent u dus altijd aan het werk met de nieuwste versies van Windows. Zo werkt u zo efficiënt en veilig mogelijk. Deze software gaat automatisch op zoek naar patches en updates waardoor u zelf niet meer hoeft te zoeken naar dit soort updates.

Blijf up to date met Azure Virtual Desktop en Patch Management

Wanneer u locatie-onafhankelijk wilt werken via Windows dan is AVD van microsoft ideaal voor uw bedrijf in Venlo. Wij kunnen dit voor u realiseren. Ook kunnen wij u adviseren over meer van dit soort futuristische IT-oplossingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Windows Patch Management om uw besturingssystemen up-to-date te houden. Bent u geïnteresseerd in deze oplossingen of op zoek naar custom IT solutions? Neem dan contact op met De IT Afdeling! Wij zijn ook actief in LimburgRoermondSittard en Weert.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.