Azure Virtual Desktop Limburg

U kunt met Azure Virtual Desktop in Limburg veilig werken op afstand mogelijk maken. Configureer dit Windows product met gemak waarna u vanaf iedere computer gebruik kunt maken van uw bekende bureaublad. De optie tot multisessies, de naadloze vereniging met Windows 11 en een hoge schaalbaarheid maken het een cloud-service van deze tijd. Andere Azure-services kunt u binnen het Azure Portal op overzichtelijke wijze beheren. U bespaart overigens een groot deel in de kosten indien u al overlappende licenties van Windows heeft afgenomen.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Limburg.

Maak met een Azure Virtual Desktop bijna overal gebruik van de Windows 11 toepassingen en bureaubladen wanneer u online werkzaam moet zijn. Collega’s en werknemers krijgen met deze virtuele machines een uitstekende gebruikservaring die bovendien geoptimaliseerd is van werk in combinatie met Microsoft 365. De slimme manier van beveiligen zorgt ervoor dat data en programma’s beschermd zijn tegen bedreigingen. In kort tijdsbestek kan men veranderingen aanbrengen en de schaal waarop het gebruikt wordt bijstellen. Het doorvoeren van veranderingen in de infrastructuur en het beheren ervan wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Verder kunnen de taken voor onderhoud en beheer op een nog dieper niveau vereenvoudigd worden middels Windows patch management software in Limburg.

Beheer uw virtuele desktops in Limburg

Met hulp van AVD Microsoft kunt u in Limburg vanaf meerdere apparaten een virtueel bureaublad beheren. Dat hoeven niet per se alleen desktop computers te zijn. Als u bijvoorbeeld tijdelijk een laptop nodig hebt en er tegenop ziet om uw werksessie opnieuw op te starten dan kunt u dat met een virtuele desktop omzeilen. U gaat simpelweg verder op uw laptop waar u op uw desktop computer gebleven was en omgekeerd. Het schakelen tussen verschillende apparaten is daarom erg gemakkelijk geworden. U kunt per platform de geschikte virtuele Azure-machine nemen waardoor u aan de slag kunt gaan met de verschillende AVD-clients voor Mac, iOS, Android, HTML5 en uiteraard Windows.

Werkt u graag in teamverband dan biedt Windows Virtual Desktop in Limburg de ideale oplossing voor Microsoft Office met meerdere gebruikers op hetzelfde moment. Met een Azure Virtual Desktop hebt u dus alles wat een lokaal bureaublad kan verschaffen, maar daarnaast ook nog de voordelen van moderne cloud-technologie om in teamverband te kunnen werken en vlug tussen apparaten te kunnen wisselen.

Windows patch management Limburg

Door patch management software kunnen er vele repetitieve taken uit handen genomen genomen worden door een centraal beheersysteem voor patches. Gewoonlijk moet men handmatig toestemming geven om updates van beveiligingssoftware en vergelijkbare programma’s door te voeren. Voor grote ondernemingen of organisaties die afhankelijk zijn van de nieuwste applicaties om werkprocessen soepel en de werkomgeving veilig te houden kan een dergelijke manier van automatisch management een goede oplossing zijn om tijd en kosten te besparen. Handmatig computers updaten in een bedrijf of instantie die beschikt over vele apparaten is onbegonnen werk om consistent uit te voeren, terwijl men de kosten daarvoor natuurlijk zo laag mogelijk wil houden. Daarom biedt een geautomatiseerd systeem waarin vele toepassingen tegelijk per apparaat kunnen worden geüpdatet de perfecte oplossing waarbij menselijke fouten ook nog eens worden uitgesloten.

Wenst u dus dat uw computers te allen tijde beschikken over de nieuwste, veiligste en beste software? Dan is het zaak dat u uw Azure Virtual Desktops koppelt aan een Windows patch management systeem. Wij helpen u ook graag in RoermondSittardVenlo en Weert!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.