SharePoint Limburg

Voor de ultieme cloudplatform beleving van Microsoft is er SharePoint in Limburg. Hiermee kunnen organisaties niet alleen al hun data kwijt zoals met OneDrive of kan men online werk uitvoeren zoals met de functies van Office 365, maar kan men een hele infrastructuur opzetten. SharePoint online in Limburg is dé cloud oplossing om een intranet te creëren en te beheren. Profielen kunnen worden aangemaakt voor werknemers die hun gegevens, nieuws, bronnen en andere data daarop kunnen delen. U heeft met SharePoint één centrale plek waar informatie gedeeld en bewerkt kan worden door iedereen uit uw bedrijf of organisatie.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Limburg.

Dit netwerk is ideaal voor het bevorderen van teamwerk en dynamische projecten waar verschillende projectteams, afdelingen en divisies met elkaar samen moeten werken. Naar wens kunt u uw interne site aanpassen om het werk van teamleden te stroomlijnen. Daarnaast hoeft men niet op locatie te zijn om van SharePoint Office 365 in Limburg gebruik te kunnen maken. Alles is volledig online en dus geheel beschikbaar in de cloud. Dat betekent dat u en uw collega’s er vanaf ieder apparaat en waar u zich ook bevindt gebruik van kunt maken. Ook pc’s buiten uw organisatie of Macs en andere mobiele apparaten kunnen de profiteren van de voordelen die dit netwerk biedt.

Office 365 Limburg

Microsoft 365 in Limburg biedt verschillende mogelijkheden aan professionele organisatie en bedrijven. Dit abonnement biedt gebruikers de toegang tot verschillende Microsoft hulpprogramma’s die werk met een computer vereenvoudigen. Dit kan voor thuisgebruik zijn, maar ook scholen, kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen en stichtingen kunnen er gebruik van maken. Het bevat producten als Word waarmee men teksten kan bewerken, PowerPoint waar presentaties ontworpen kunnen worden en Excel waar secretariële en financiële administratie mee uitgevoerd kan worden. Het biedt dus volop mogelijkheden om werkzaamheden te versnellen.

En daarnaast is Office 365 dus ook geheel cloudgebaseerd waardoor men vanaf ieder apparaat of computer met een internetverbinding met deze programma’s kan werken. Deze abonnements versie is vanwege het online karakter overigens altijd up-to-date in tegenstelling tot de offline Office varianten die te herkennen zijn aan het jaartal waarin deze producten zijn uitgebracht. Wilt u dus te allen tijde beschikken over de nieuwste en modernste administratie- en bewerkingsprogramma’s voor op kantoor? Dan zijn deze gereedschappen voor het SharePoint netwerk de perfecte aanwinst.

OneDrive Limburg

Indien u behoefte hebt aan een grote hoeveelheid opslagruimte in de SharePoint online omgeving dan is het uitbreiden van de OneDrive de optie voor u. OneDrive is Microsoft’s cloud opslag voor particulieren en bedrijven. Uw gegevens worden opgeslagen in een datacenter en is zoals de andere diensten in de cloud aanwezig waardoor u er overal bij kunt. Samen met iemand anders aan één document werken dat via deze data opslag gedeeld wordt, valt zeker onder de mogelijkheden. Processen worden hierdoor versneld doordat men bestanden niet over en weer naar elkaar hoeft te sturen.

OneDrive Microsoft in Limburg biedt gebruikers van het SharePoint intranet dus de ideale werkomgeving. Het enige wat er voor nodig is zijn een Microsoft account, een abonnement en een internetconnectie. Beschikt u hierover? Dan kunt u er overal mee aan de slag! Ook in SittardVenloRoermond en Weert zijn wij u graag van dienst.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.