SharePoint met OneDrive vanuit Roermond

Wilt u een SharePoint omgeving met Microsoft 365 opzetten vanuit Roermond? De IT Afdeling is uw specialist voor het opzetten of migreren van dit soort omgevingen voor bedrijven in de omgeving. Ook kunt u ons bereiken voor het integreren van deze systemen met Office 365 van Microsoft inclusief al haar programma’s zoals Excel en Outlook.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Roermond.

Hierdoor heeft uw hele team beheerde toegang tot alle bestanden binnen uw bedrijf in een afgeschermde omgeving. Zo wordt het delen van bestanden een fluitje van een cent en wordt het zelfs mogelijk om in real-time samen te werken aan bestanden. Het enige wat u nog nodig heeft is een stabiele internetverbinding. Bent u benieuwd naar de andere voordelen van SharePoint met Office 365 in Roermond?

De voordelen van SharePoint voor uw bedrijf in Roermond

Met Sharepoint kunt u dus altijd en overal bestanden delen binnen aangewezen teams. Binnen het hele bedrijf is dit mogelijk, maar ook binnen bepaalde afdelingen. Dit systeem kan worden, en wordt vaak, geïntegreerd met Microsoft 365 om vervolgens in real-time samen te kunnen werken in krachtige Office 365 tools in een afgeschermde omgeving die niet te bereiken is door de buitenwereld. Dat is het voordeel van een afgeschermde cloudomgeving. Daarbij raakt u dankzij OneDrive en haar krachtige zoekfunctionaliteiten nooit meer bestanden kwijt. Zo verhoogt u de efficiëntie en algehele productiviteit binnen uw bedrijf in Roermond enorm. Daarbij is dit systeem heel goed schaalbaar. Van compacte teams tot grote organisaties. Voor ieder bedrijf is SharePoint op te zetten en ook op te schalen. Ideaal voor ambitieuze bedrijven dus.

Integratie van Sharepoint met Microsoft 365 in Roermond

Met SharePoint in combinatie met Microsoft 365 werkt uw team op de meest efficiënte wijze mogelijk met de beste kantoor tools ter wereld. Dat is wat deze toepassing zo enorm krachtig maakt voor uw bedrijf. U verschaft uw bedrijf namelijk toegang tot onder andere Word, Excel, Outlook, OneDrive en Teams van Microsoft. Deze programma’s zijn met onze toepassingen vrij toegankelijk voor al uw werknemers vanaf ieder apparaat. Zo wordt bijvoorbeeld thuiswerken via Teams enorm gemakkelijk en kunt u in real-time samenwerken met een collega op afstand in hetzelfde document. Dit gaat geheel veilig vanuit de cloud. Uw werknemers kunnen zowel werken vanuit de gedownloade applicatie die ook offline toegang biedt of vanaf de webapplicatie vanuit OneDrive.

Toekomstbestendig via SharePoint en Office 365 in Roermond

Harde schijven en serverruimtes raken steeds meer uit de gratie nu werken vanuit de cloud aan een opmars bezig is. Niet zo gek ook. Werken vanuit de cloud is namelijk veel praktischer. Hierdoor heeft uw team geen beperkingen meer op het gebied van locatie. Ook vanaf een klant werken is een mogelijkheid en ook werken vanuit huis behoort tot de mogelijkheden wanneer u werkt met SharePoint.

Wij kunnen een SharePoint omgeving opzetten of uw huidige bedrijfsomgeving migreren naar SharePoint. Ook kunnen we dit alles direct integreren met Office 365. Verder bieden we ook onderhoud van deze omgeving aan. Wanneer u dus met SharePoint aan de slag wil vanuit Roermond, dan neemt u contact op met De IT Afdeling. Neem daarom snel contact op en informeer naar de mogelijkheden! 


Ook vanuit LimburgSittardVenlo en Weert kunt u met Sharepoint aan de slag!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.