SharePoint met Office 365 Venlo

SharePoint met Microsoft Office 365 is één van de sterkste tools voor samenwerking, documentbeheer en informatie uitwisseling vanuit Venlo of waar dan ook. Met SharePoint kunt u namelijk in real-time samenwerken aan bestanden waar u zich dan ook bevindt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Venlo.

De IT Afdeling kan deze omgeving aanleggen voor uw bedrijf en eventueel ook integreren met Office 365 voor een optimale gebruikerservaring. Zo werkt u dus samen aan documenten in Word, Excel of PowerPoint die u vervolgens via OneDrive weer kunt opslaan in de cloud. Ook kunt u gemakkelijk bestanden delen binnen uw team en de toegang beheren tussen afdelingen onderling. Neem dus vandaag nog contact op voor SharePoint voor uw bedrijf in Venlo.

Boost uw productiviteit met Office 365 in Venlo

Een groot voordeel van SharePoint in combinatie met de Office 365 van Microsoft is dat u werkt met de beste tools die er zijn. Excel is één van de meest gebruikte tools ter wereld en Word wordt al sinds jaar en dag gebruikt als tekstverwerker. Deze bestanden maakt u dankzij SharePoint ook toegankelijk voor uw collega’s waardoor u gelijktijdig aan een document kunt werken. Ook wanneer u ver van elkaar zit. Zo kunt u bijvoorbeeld in real time samenwerken met iemand op kantoor terwijl u thuis of bij een klant zit. Dit doet u allemaal vanuit een eigen afgeschermde online omgeving zodat uw gegevens altijd veilig afgeschermd in uw eigen cloud liggen opgeslagen, eenvoudig te delen en te beheren vanuit OneDrive. Daarnaast biedt SharePoint ook uitstekende mogelijkheden tot het onderling vergaderen met uw team via MS Teams.

Altijd up-to date software van Microsoft 365

Doordat u vanuit de cloud werkt, kunt u ook met de webapplicaties van Office 365 werken vanuit Venlo. Ook als u de applicaties niet hebt gedownload. U staat standaard in verbinding met de andere gebruikers van het SharePoint Intranet en kunt daardoor direct uw bestanden delen met uw collega’s. Ook kunt u gewoon offline werken wanneer u de applicatie wel op uw computer hebt gedownload. Zo kunt u altijd verder werken aan uw projecten.

Microsoft SharePoint door De IT Afdeling in Venlo

Bent u van plan om met uw bedrijf in Venlo te gaan werken met SharePoint intranet? Goede keuze, wat ons betreft is SharePoint een van de krachtigste tools voor uw productiviteit die er is en bovendien is het ook nog eens buitengewoon goedkoop en prima schaalbaar voor bedrijven met de ambitie om te groeien. U kunt De IT Afdeling inschakelen om SharePoint voor uw bedrijf op te zetten of om uw huidige omgeving te migreren naar een Microsoft 365 omgeving. Ook kunnen wij uw huidige intranet omzetten naar een Office 365 toepassing. Dit is betaalbaar en bovendien goed schaalbaar. Al vanaf €4,- per gebruiker per maand kunnen wij voor u Microsoft SharePoint aanbieden.

Kies dus voor de krachtigste tool die u uw werknemers kunt bieden op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid, versleuteling en schaalbaarheid en kies voor het opzetten van een SharePoint omgeving met Office 365. Informeer naar onze mogelijkheden voor uw situatie! Ook voor uw bedrijf in LimburgSittardRoermond en Weert kunnen wij dit realiseren.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.