SharePoint Weert, vertrouwd in de cloud

Met SharePoint investeert u in misschien wel de krachtigste tool ter wereld voor de productiviteit binnen uw bedrijf. SharePoint zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf in Weert real-time kunt samenwerken aan documenten. Hiermee kunt u eenvoudig beheren wie er toegang heeft tot welke bestanden en kunt u uw personeel toegang verschaffen tot de krachtigste tools ter wereld zoals MS Teams, OneDrive, Outlook, Excel en Word.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Weert.

Ga daarom voor SharePoint met Microsoft 365 voor een volledige integratie van alle relevante tools bij uw intranet. De IT Afdeling kan voor u Sharepoint aanleggen of uw huidige werkomgeving in Weert te migreren naar een SharePoint omgeving. Ook doen wij aan onderhoud van deze omgevingen.

Wat zijn de voordelen van SharePoint in Weert?

Ten eerste neemt Sharepoint voor uw bedrijf in Weert vooral veel extra moeite weg, waardoor uw teams gewoon kunnen werken aan hun projecten zonder teveel bezig te zijn met wie toegang heeft tot welke documenten of om te checken wat een collega heeft gewijzigd aan een document. SharePoint biedt een veilig en centraal platform voor samenwerking binnen en tussen teams. Medewerkers kunnen eenvoudig informatie, kennis en ideeën delen en samenwerken aan projecten en documenten. Dit gebeurt volledig veilig omdat de SharePoint omgeving van uw bedrijf is afgeschermd en omdat u voor ieder document kunt instellen wie er toegang heeft. Daarbij heeft SharePoint sterke zoekfunctionaliteiten waardoor u nooit meer bestanden kwijtraakt. Bovendien is SharePoint vanuit alle soorten apparaten te openen vanaf iedere plek. Zo kunt u uw projecten ten alle tijden met u meenemen. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

SharePoint met Office 365 toepassingen in Weert

Het beste werkt SharePoint wanneer u het integreert met Office 365 van Microsoft. Zo zorgt u er namelijk voor dat u in real-time kunt samenwerken in de beste tools. Werk bijvoorbeeld samen in een Excel-sheet terwijl u live vergadert via Microsoft Teams. Zo maakt het voor de productiviteit van u en uw team niet meer uit waar u zich bevindt en hoeft thuiswerken geen beperking meer te zijn van de productiviteit van uw team. Een laptop of desktop met een stabiele internetverbinding is alles wat er nodig is om optimaal te werken via SharePoint.

Wees voorbereid op de toekomst met OneDrive

Met SharePoint werkt u vanuit de cloud. Daar zetten wij een afgeschermde omgeving voor u en uw bedrijf op waarin wij alles inrichten zodat u optimaal kunt werken. In deze omgeving kunt u verschillende teams opzetten en de toegang begeren per team of afdeling. Deze bestanden zijn dankzij de uitstekende beveiliging volstrekt onbereikbaar voor de buitenwereld. Zo werkt u dus optimaal en beveiligd vanuit de cloud. Bijkomend voordeel is dat dit systeem vrijwel oneindig schaalbaar is. Voor een paar euro per maand extra kunt u weer een nieuw teamlid integreren in uw team inclusief alle Office 365 tools die erbij komen kijken.

Laat dus snel uw SharePoint systeem opzetten door de specialisten in Weert en omgeving. De IT Afdeling zet op, integreert of migreert SharePoint systemen voor diverse bedrijven. Bent u geïnteresseerd in deze diensten of in custom IT solutions? Neem dan contact op met de IT Afdeling! Wij helpen u ook graag aan een uitgebreid systeem in LimburgSittardVenlo en Roermond.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.