Webhosting Limburg

Bezit u een domeinnaam voor een website? Dan bent u toe aan webhosting Limburg. Een naam alleen is namelijk niet voldoende om bezoekers op uw site te ontvangen. Wij kunnen de website hosting aanbieden waarmee dat mogelijk wordt. Dan krijgt u een plekje op onze server waar alle gegevens van de website op bewaard kunnen worden. Daarnaast is er via Exchange Online de mogelijkheid om op een veilige wijze een mailsysteem te beheren. Onze servers staan altijd in verbinding met het internet waardoor u waar ook ter wereld gevonden kunt worden.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Limburg.

Bovendien is een goede webhosting in Limburg belangrijk om online goed gevonden te worden op het internet. De laadsnelheid en bereikbaarheid bepalen in grote mate de gebruikerservaring. Verder is het van belang dat de downtime, de tijd dat uw website in geval van storing niet te vinden is, zo kort mogelijk wordt gehouden. Als expert in cloud- en webhosting bieden we bijzonder gebruiksvriendelijke services voor u en de bezoekers die gebruikmaken van uw site. Wilt u dus nooit voor verrassingen komen te staan en op stabiele servers uw website hosten? Dan bieden we precies waar u naar op zoek bent.

Exchange Online in Limburg voor gehoste e-mail

Indien u graag contact heeft met klanten of zakenpartners dan kan De IT Afdeling de hosting in Limburg voorzien van Exchange Online. Dit is een Microsoft product om e-mails online te kunnen beheren. Met name professionele organisaties die veilig en betrouwbaar mail contact willen garanderen hebben baat bij een dergelijk hosted Exchange abonnement. In deze software zijn geavanceerde mogelijkheden te vinden om informatie op de server te beschermen. De postvakken worden beschermd met behulp van anti-malware en anti-spam filters voor maximale veiligheid in Limburg. Ook beschikt Exchange Online functies om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie per ongeluk bij de verkeerde personen terecht komt. Redundante servers en mogelijkheden voor noodherstel en een team van veiligheidsexperts die wereldwijd actief zijn kunnen helpen om 24/7 uw gegevens te beschermen.

Het beheren en onderhouden gaat makkelijk met dit Microsoft systeem. Verschillende type apparaten kunnen worden beveiligd, die zelfs buiten de webhosting met het internet verbonden zijn. Zo kunnen mobiele apparaten die hiervan gebruikmaken worden geforceerd om pincode vergrendeling door te voeren. Dat is bijvoorbeeld handig mochten smartphones verloren zijn geraakt en in de verkeerde handen vallen. Bovendien beschikt het nog over tal van andere functionaliteiten zoals de FastTrack voor Microsoft 365, eDiscovery voor eenvoudig beheer, een soepele integratie met Outlook en Multi-Geo oplossingen.

Ideale hosting in Limburg

Met de webhosting van De IT Afdeling heeft u dus de ideale hosting voor uw website in handen. Maak het onderhouden en beveiligen van uw online organisatie eenvoudig door het in handen te leggen van een IT-specialist. We updaten de servers regelmatig en zorgen alles snel en soepel blijft verlopen. Laat een SSL-certificaat nooit meer per ongeluk verlopen met onze expertise. Wij regelen alle belangrijke installaties en instellingen voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Maak het uzelf daarom gemakkelijk door uw website te hosten bij ons in Limburg. In de omgeving zijn wij u ook graag van dienst in bijvoorbeeld SittardVenloRoermond en Weert.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.