Webhosting Weert

Wanneer u vanuit Weert een website in de lucht wil houden, dan heeft u natuurlijk webhosting nodig. Wanneer u echter ook personeel heeft dan komt er al snel meer bij kijken en is er ook behoefte aan een professionele digitale webomgeving waarin u afgeschermd bestanden kunt uitwisselen vanuit de cloud.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Weert.

Daarvoor is De IT Afdeling. Als aanbieder van IT diensten met ervaring door Europa, onder andere voor de financiële sector, verzorgen wij webhosting en hosted exchange voor bedrijven uit Weert en de rest van de provincie. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de vraag of uw site wel in goede handen is en hoe het met de beveiliging van uw dataverkeer zit.

Hoe werkt een website hosten Weert?

Een website is in principe een groot bestand dat op een server staat die op zijn beurt weer verbonden is met het de rest van de wereld via het internet. Deze server is 24/7 bereikbaar, dus ook het bestand dat we uw website noemen. Zo is uw site dankzij de hosting altijd in de lucht. Wij onderhouden die server en kunnen u hier ook een plek op geven voor uw website. Door dit onderhoud is hij razendsnel en ook nog eens goed beveiligd. Zo hebben wij ook alles-in-één pakketten voor MKB’ers en ZZP’ers met naast webhosting ook een .nl domeinnaam, technische ondersteuning en volledig computerbeheer voor de hele zaak.

Ga met de tijd mee met hosted exchange Weert

Tegenwoordig werkt praktisch vanuit de cloud. Dat betekent dus geen grote serverruimtes meer op de zaak, geen lompe computers die bakken met data moeten vasthouden, maar gewoon razendsnel vanuit Weert op kantoor, vanuit huis of bij een klant werken vanuit de cloud. Ook dit kunnen wij voor u hosten. Zo kunt u razendsnel bestanden delen met uw collega’s of kan uw assistent bijvoorbeeld een afspraak in uw agenda zetten vanaf kantoor waarna dit meteen is geüpdatet op uw telefoon. Dit kunnen wij bijvoorbeeld ook integreren met Microsoft 365. Zo heeft u een bekende en betrouwbare mailprovider met betrouwbare hosting in de cloud.

Houd uw exchange online veilig

Een exchange online laten hosten klinkt natuurlijk heel gemakkelijk en is bovendien vaak een stuk goedkoper, maar is het ook veilig wordt ons wel eens gevraagd. Zeker wel, wij zorgen ervoor dat uw bestand verkeer optimaal beschermd blijft tegen malware en andere aanvallen. Bovendien houden wij een back-up voor uw bestanden aan voor het geval dat er bij u iets mis gaat. Daarnaast schermen we uw mailserver af voor phishing- en spam mails. Kijk verder ook eens naar de opties voor een wachtwoordmanager bij onze pakketten.

De IT Afdeling biedt betrouwbare en razendsnelle hosting aan voor MKB’ers en ZZP’ers tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u zelf er ook nog voor kiezen om modules toe te voegen aan deze pakketten. Denk bijvoorbeeld aan meer opslagruimte voor wanneer u bijvoorbeeld een webshop wil hosten, integratie met Microsoft 365 of een wachtwoordmanager voor uw personeel zodat alle bestand verkeer goed is afgeschermd. Ten slotte bieden we voor grotere partijen ook custom IT solutions aan. Neem daarvoor contact op met De IT Afdeling. Ook in LimburgSittardVenlo en Roermond. hosten wij uw website!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.