Webhosting Roermond

Zakelijke website hosten in Roermond? Zakelijke mailing erbij? Of zelfs uw data exchange online laten hosten? De IT afdeling is uw partij voor hosting. Met ervaring binnen IT-oplossingen voor bedrijven door heel Europa, onder andere bij financiële dienstverleners, bieden we tegenwoordig ook pakketten aan met onder andere hosting, domeinnaam, zakelijke mailing via Microsoft Office en technische ondersteuning met data back-up, speciaal afgestemd op ZZP’ers en MKB’ers in Roermond en omgeving. Dat alles al vanaf €39,- benieuwd hoe wij werken en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Lees dan verder!

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Roermond.

Website hosten Roermond is de basis

Wanneer u een zakelijke website in de lucht wil, dan moet u eerst hosting voor uw website regelen. Hosting is eigenlijk niets meer dan een plekje op een server die 24/7 in verbinding staat met de rest van het internet. Doordat die server altijd bereikbaar is, is uw website dus altijd up and running.

Wij zorgen ervoor dat uw website op een razendsnelle server komt die goed beveiligd is. Zo reageert uw site snel en kunnen anderen niet zomaar bij uw site komen. Daarnaast kunnen wij ook een .nl-domein voor u regelen en kunnen wij uw website beveiligen middels een SSL-certificaat. Daardoor is de gegevensuitwisseling tussen u en de bezoeker beveiligd. Dit komt de gebruikerservaring ten goede en zorgt er ook voor dat uw site een stuk beter vindbaar is.

Hosted exchange Roermond

Tegenwoordig werkt vrijwel iedereen vanuit de cloud. Dat is ook niet zo gek. Waar voorheen alles werd opgeslagen op grote servers in gigantische ruimtes, is dit tegenwoordig gewoon op afstand door te werken in de cloud. Bovendien is daarbij veel meer maatwerk mogelijk en zijn de pakketten ook goed schaalbaar voor uw bedrijf. Door te werken met hosted exchange kunt u met uw team tegelijk werken vanuit de cloud, ongeacht de fysieke locatie. Dit maakt bijvoorbeeld ook thuiswerken vanuit een beveiligde zakelijke omgeving mogelijk. Zo is uw team een stuk flexibeler zonder dat er ingewikkelde trucs uitgehaald hoeven te worden met VPN’s of omleidingen.

Ga voor een razendsnelle en veilige exchange online

Of u nu alleen webhosting of ook hosted exchange bij ons afneemt. Bij De IT Afdeling zit u bij de beste hosting van Roermond en omstreken. Wij zorgen ervoor dat onze servers en maximale uptime hebben en altijd optimaal beveiligd zijn, bovendien werken ze razendsnel. Zo heeft u dus tijdens het werken optimaal gebruikersgemak zonder dat u zich ooit druk hoeft te maken om de beveiliging van die bestanden. Of het nu om een website gaat, bestanden delen of om een mailserver. Bij ons wordt alles beveiligd tegen onder andere malware, spam en virussen. Zo is uw online omgeving dus altijd perfect beveiligd.

Ga voor hosting en exchange vanuit Roermond

Website in de lucht houden? Domeinnaam registreren? Werken vanuit de cloud? Technische ondersteuning? Bij De IT Afdeling kan het allemaal. Ga voor een betrouwbare lokale partij met ervaring door heel Europa en kies voor onze pakketten speciaal voor MKB of ZZP en informeer naar de mogelijkheden voor custom IT solutions. Ook in LimburgSittardVenlo en Weert. zijn wij u graag van dienst!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.