Webhosting Sittard

Bent u al in het bezit van een domeinnaam voor een website? Dan is webhosting Sittard de volgende stap. Met een domeinnaam alleen kunt u namelijk geen website runnen. Er is nog een plek nodig waar alle gegevens op bewaard worden en die op aanvraag van de bezoekers opgeslagen informatie kan terughalen om te tonen op een desktop computer of mobiele telefoon.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Sittard.

Een website hosten door De IT Afdeling biedt u professionele data-opslag, de nodige rekenkracht en andere onderhoudsservices om de site van uw bedrijf of organisatie draaiende te houden. Naast deze mogelijkheden bieden we op onze hosting servers in Sittard nog Exchange Online aan wat een mailsysteem is om mails te kunnen beheren. Onze servers zijn overigens op elk tijdstip van de dag in contact met het internet zodat u waar ook ter wereld uw data kunt opvragen.

Naast goede service bij webhosting is het van belang dat u op het internet makkelijk gevonden kunt worden. Zoekmachines zoals Google hechten waarde aan snelle hosting en uitstekende bereikbaarheid waardoor organisaties die aan die standaarden voldoen een streepje voor hebben en beter vindbaar worden gemaakt. De gebruikerservaring is hierin een belangrijke factor. Dat een website een lage downtime heeft is daarbij cruciaal. Dat betekent dat een site bij een storing slechts gedurende een zeer korte tijd uit de lucht is. Met onze diensten garanderen we stabiele servers waarop u kunt hosten. Als specialist in cloud- en webhosting bieden we niet alleen u, maar ook uw bezoekers in Sittard hoge kwaliteit data-uitwisseling en online veiligheid aan.

Gehoste e-mail met Exchange Online in Sittard

Mocht u behoefte hebben aan professioneel contact met uw klanten of zakenpartners dan kunnen we met onze hosting Sittard precies bieden wat u zoekt. Met Exchange Online van Microsoft kunt u online uw e-mails met grote eenvoud beheren. Bedrijven die veiligheid en betrouwbaarheid willen uitstralen en aanbieden hebben voordeel bij een hosted Exchange abonnement. Deze software is uitgerust met geavanceerde opties om informatie op de hostingserver te beveiligen. Anti-malware en anti-spam filters bieden bescherming aan al uw postvakken en leveren de beste beveiliging. Heeft iemand per ongeluk gevoelige informatie verzonden aan een verkeerd mailadres in uw systeem? Dan kunnen de redundante servers, een team van wereldwijde professionals en opties tot noodherstel ervoor zorgen dat zulke gegevens 24/7 beschermd worden en zo blijven.

Beheer van e-mails en het onderhoud aan het systeem gaat eenvoudig met dit Microsoft product. Zo beschikt het over flexibele mogelijkheden om verschillende soorten apparaten te kunnen beveiligen, wat overigens van toepassing is buiten de webhosting om. Het maakt daarbij niet uit op welke manier ze met het internet verbonden zijn. Bent u bijvoorbeeld behoedzaam voor een datalek vanuit verloren of gestolen smartphones? Dan kunt u bijvoorbeeld mobiele apparaten standaard voorzien van een geforceerde pincode vergrendeling. Mocht een telefoon dan in verkeerde handen vallen dan kan men niet in uw mailsysteem komen dankzij dit mechanisme. Verder beschikt het nog over tal van andere functionaliteiten zoals Microsoft 365 FastTrack, eDiscovery om het beheren te vergemakkelijken, een naadloze integratie met Outlook en diverse Multi-Geo oplossingen.

Uitstekende hosting in Sittard

Door onze webhosting bieden we u dus de perfecte hosting om uw website online te houden. Met hulp van De IT Afdeling legt u het online onderhoud en veiligheid van uw servers in handen van een bekwame vakspecialist. Door het hosten aan ons over te laten hoeft u zich geen zorgen te maken over updates, uw SSL-certificaat en andere belangrijke taken. De installatie en instellingen doen wij voor u waardoor u zich op andere zaken kunt richten. Een website hosten in Sittard is daarmee erg eenvoudig geworden. Daarnaast kunt u uw hosting gerust overlaten aan onze professionals als u vanuit LimburgVenloRoermond en Weert komt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.