Webhosting Venlo

Wilt u uw website hosten of heeft u gewoon een plek nodig op het internet? De IT afdeling is uw IT specialist voor Venlo en de rest van Limburg.

De IT Afdeling is uw IT en ICT partner door heel Venlo.

Als Europese speler die onder andere oplossingen aanbiedt voor de financiële sector, bieden we ook kleinere basispakketten aan voor MKB’ers en ZZP’ers. Al vanaf €39,- per maand heeft u volledig computerbeheer, webhosting tot 2,5 GB met een .nl domeinnaam inclusief technische ondersteuning en back-up voor al uw data. Wij nemen al uw IT-vraagstukken uit handen zodat u zich bezig kunt houden met de zaken waar u gespecialiseerd in bent. Ideaal dus wanneer u zelf geen hele IT afdeling gaat opzetten. Laat je website hosten in Venlo door een echte specialist!

Waarvoor gebruik je hosting in Venlo?

Het internet is in principe een netwerk van computers en servers dat met elkaar verbonden is. Hierop wordt data uitgewisseld. Deze haalt u wanneer u een website bezoekt van een server. Op die server staat de website namelijk. Deze server moet uiteraard altijd in de lucht zijn en bovendien moet die server ook razendsnel werken om de laadtijd van een website zo laat mogelijk te houden. Wij onderhouden onder andere deze servers en bieden daar ook plekken aan vanaf 2,5 GB op deze servers. Dat is webhosting. De hosting is dus de partij die uw website toegankelijk houdt op het internet. Daarnaast doen wij meer. Zo helpen we onder andere bij het bestand verkeer binnen uw bedrijf en helpen we bij data-opslag in de cloud.

Boost uw business met hosted exchange Venlo

Naast websites hosten helpen we uw bedrijf ook met oplossingen voor het delen van data. Dit doen we via hosted exchange. Onder andere door middel van Microsoft 365. Zo kunt u altijd samenwerken in de cloud met uw collega’s en ziet u meteen in de agenda op uw smartphone wanneer uw assistent er op kantoor een afspraak in heeft gezet. Het voordeel hiervan is dat er geen grote servers meer bij u op de zaak geplaatst hoeven te worden en dat er bovendien ook minder gevraagd wordt van de computers. Dat komt omdat bij ons alles in de cloud gebeurt.

Ga voor een veilige exchange online in de cloud

Tegenwoordig werkt vrijwel iedereen in de cloud. Met een online exchange en een goede internetverbinding zoals in Venlo kunt u in real-time samenwerken vanuit de cloud. Ideaal dus wanneer u thuiswerkers heeft of wanneer iemand bijvoorbeeld bij een klant zit. Bovendien is dit optimaal beveiligd. Wij hosten voor u een afgeschermd stuk in de cloud waar verder niemand bij kan komen. Zo is uw data beschermd tegen virussen en malware en bovendien zorgen we ervoor dat uw mailservers beschermd zijn tegen spam en phishing mails.

Alles-in-één hosting Venlo

Ga dus voor de alles-in-een oplossing van de IT afdeling en regel hosting voor uw website in één keer samen met hosted exchange online, eventueel met Microsoft 365 integratie. Bekijk onze voordelige pakketten speciaal voor MKB en ZZP of neem bij een groter bedrijf direct contact op voor custom IT-solutions! In de omgeving zijn wij u ook graag van dienst in bijvoorbeeld LimburgSittardRoermond en Weert.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.